Memorandum o celoživotnom vzdelávaní sa
Pracovný materiál Európskej komisie o ucelenej stratégii celoživotného vzdelávania v Európe. Definovanie celoživotného vzdelávania sa. Šesť kľúčových posolstiev na podporu celoživotného vzdelávania sa. Mobilizácia zdrojov pre celoživotné vzdelávanie sa.