Znalostný manažment v podnikaní v najbližších rokoch XXI. storočia na Slovensku - Lipták, František
Päť faktorov pôsobiacich v súčasnosti a blízkej budúcnosti na spôsob podnikania v SR. Podnikateľská orientácia a nároky na ňu. Inštitucionálni spojenci podnikateľstva. Informačné a komunikačné technológie a stratégie znalostného manažmentu. Malý pohľad na praktické aplikácie znalostného manažmentu.