Okamžité zrušenie pracovného pomeru - Jendrálová, Anna
Okamžité zrušenie pracovného pomeru je jednostranný úkon jedného z účastníkov pracovnoprávneho vzťahu, umožňujúci skončiť pracovný pomer zamestnanca. Právoplatne možno skončiť pracovný pomer formou okamžitého zrušenia len z dôvodov vymedzených Zákonníkom práce.