Univerzity si budú musieť svoj názov zaslúžiť - Reiselová, Eva
Potreba zmeny vysokoškolského zákona č. 172/1990 Zb. o vysokých školách. Ministerstvo školstva sa rozhodlo neupravovať starý zákon, ale pripraviť nový, ktorý by odštartoval reformu vysokého školstva. Transformácia vysokých škôl. Viaczdrojové financovanie. Školné ako predmet mnohých diskusií.