Posúdenie kvality bankových služieb - Internet banking: francúzske skúsenosti - Sahut, Jean-Michel
Analýza kvality bankových služieb - Internet banking na príklade francúzskych bánk. Príspevok sa zameriava najmä na rozdiely projektovanej a pozorovanej kvality a na postupy manažérstva kvality banky Fimatex na odstránenie týchto rozdielov.