Firemná logistika vo vzťahu k TQM - Šesták, Milan
Logistika ako nákladová položka. Budovanie logistických reťazcov v podobe 4 krokov. Nákladové položky týkajúce sa logistiky. Aplikácia controllingu. Interné dodávateľsko-odberateľské vzťahy (model interného zákazníka). Dodávateľsko-odberateľské vzťahy a ich vplyv na kvalitu. Spolupráca odberateľa a dodávateľa. Hodnotenie dodávateľa.