Jakost? Produktivita? Výkonnost! - Nenadál, Jaroslav
Vzťah medzi výkonnosťou, produktivitou a kvalitou. Miera týchto vzťahov je priamo zvislá na definovaní príslušných pojmov. Definície pojmov kvalita, produktivita a výkonnosť. Alternatívy zvyšovania produktivity - príklad. Pochopenie nutnosti zmeniť výkonnosť procesu, pri zmenách jeho výstupov. Nutnosť viazať meranie výkonnosti procesov na stanovenie cieľov. Definovanie ukazovateľov výkonnosti procesov - východiská. Charakteristika základných požiadaviek na efektívne meranie výkonnosti procesu. Postup pre voľbu ukazovateľov merania výkonnosti procesov.