Marketingová stratégia a jej nezastupiteľné miesto v systéme manažérstva kvality - Jedlička, Milan
Definovanie základov marketingovej stratégie v systéme manažérstva kvality. Zdôraznenie jeho väzby na strategické rozhodovanie v marketingovom procese. Dôležitosť koncipovania a uplatňovania marketingovej stratégie. Previazanosť na manažérske rozhodovanie. Tri základné manažérske úrovne. Východiská tvorby marketingovej stratégie. Vyjadrenie základného manažérskeho rozpätia pre tvorbu marketingovej stratégie.