Význam a formy motivácie pre účinné manažérstvo kvality - Hekelová, Edita
Motivovanie ku kvalitnej práci. Formy motivácie ku kvalite. Hlavné formy motivácie: Prémie za dosahovanie vysokej kvality, vedená kampaň za kvalitu, ekonomické odmeny, krúžky (tímy) kvality, job rotation (zámena pracovných miest medzi pracovníkmi. Pôsobenie motivátorov v Kórei, Japonsku a Taiwane. Systém hodnotenie pracovníkov. Špecifické pôsobenie systému hodnotenia.