Knowledge management a novela norem ISO 9000:2000 - Petříková, Růžena
Problematika efektívneho riadenia znalostí. V novele ISO 9000:2000 pre oblasť podnikových systémov riadenia kvality je táto problematika obsiahnutá v kapitole 6 - Manažment zdrojov. Riadenie znalostí a intelektuálny kapitál. Podnikový manažment a riadenie znalostí, Charakteristika niektorých zo základných atribútov KM - knowledge managementu.