Americká stratégia v normalizácii - Bílý, Matej
Americký národný inštitút pre normalizáciu (ANSI)je koordinátorom amerického systému normalizácie. Charakteristika úloh a cieľov ANSI pri tvorbe a zavádzaní noriem. Americká strategická vízia v normalizácii. Americké strategické iniciatívy v národnej normalizácii.