Hornex nepotrebuje podnikať s peniazmi zákazníkov - Kremský, Peter
Hospodárenie stavebnej spoločnosti Hornex, a.s. Bratislava v r. 2001. Najväčšia stavebná firma na Slovensku (nevznikla zo žiadneho z bývalých štátnych podnikov) - nárast tržieb a zisku. Kolobeh kapitálu vo firme. Z histórie podniku. Prenajímanie pracovných strojov. Výber odberateľov - snaha vyhnúť sa rizikovým partnerom.