Skúsenosti s "novými" požiadavkami normy ISO 9001:2000 nástrahy systému manažérstva kvality a chyby, ktorých sa organizácie dopúšťajú - Pancerz, Matej
Skúsenosti s uplatňovaním normy ISO 9001:2000 v praxi. Zhrnutie poznatkov a nedostatkov, ktoré boli získané audítormi SGS ICS počas vykonania auditov.