Baťův systém řízení a jeho paralely se současnými trendy v systémech jakosti - Petříková, Růžena
Princípy T. Baťu v kontexte súčasných trendov riadenia kvality. Baťova sústava riadenia. Porovnanie aspektov s niektorými najnovšími požiadavkami, uplatňovanými v pripravovanej revidovanej verzii noriem ISO, ktoré vychádzajú už z modelu výnimočnosti EFQM: zameranie na zákazníka. Vedenie. Zapojenie pracovníkov. Procesný prístup. Systémový prístup a i. Myšlienky Baťovho systému riadenia kvality.