Diagram hodnotového riadenia - efektívny nástroj priemetu požiadaviek zákazníka do produktu - Hrnčiar, Miroslav
Jedným z efektívnych nástrojov, ktoré poskytujú možnosť premietnuť požiadavky zákazníka do návrhu produktu, je diagram hodnotového riadenia - Value Control Chart. Postup tejto metódy zodpovedá časti sekvencie krokov metódy QFD. Nevyhnutné vstupné údaje na použitie tejto metódy. Postupnosť krokov. Príprava vstupných údajov. Príklad praktického použitia metódy - Kuriérska služba.