Desať argumentov proti normám súboru ISO 9000 - Bílý, Matej
Názory na zavádzanie noriem kvality a získavanie certifikátov systému manažérstva kvality (SMK) v organizáciách. Argumenty proti zavádzaniu SMK. ISO navádza organizácie, aby sa správali spôsobom, ktorý znevýhodňuje zákazníkov. Desať hlavných argumentov, ktoré uvádza John Seddon proti norme ISO 9000. Komentár k uvedeným argumentom.