Využitie simulácie Národnej ceny SR za kvalitu v procese zlepšovania v organizáciách - Baková, Ingrid
Simulácia procesu Národnej ceny SR za kvalitu sa môže stať efektívnym nástrojom zlepšovania v organizáciách. Ciele simulácie ceny za kvalitu. Metódy sebahodnotenia. Voľba vhodnej metódy sebahodnotenia. Podrobnejšie vymenovanie niektorých bodov tohto postupu. Vymenovanie tímov hodnotiteľov. Úloha vedúcich hodnotiteľov a konsenzus míting. Obsah spätnej správy. Záver. Zhrnutie.