Formovanie a využitie marketingovej stratégie v manažérskych procesoch - Jedlička, Milan
Proces tvorby marketingovej stratégie. Vytýčenie hlavných krokov procesu jej tvorby. Odporúčania na implementovanie marketingovej stratégie v podnikových podmienkach. Model formovania marketingovej stratégie. vyjadrenie strategickej podstaty. Zabezpečenie vnútorných zdrojov. Schvaľovanie marketingovej stratégie.