Rozotnú gordický uzol? - Pinter, Gejza
Požiadavky na zrušenie tzv. Benešových dekrétov zo strany maďarskej koalície. Historické fakty o prijatí tzv. Benešových dekrétov. Prehľad inkriminovaných prezidentských dekrétov.