Druhy súdnych rozhodnutí - Pauličková, Alena
Občiansky súdny poriadok rozoznáva tri formy súdnych rozhodnutí. Platobný rozkaz. Zmenkový (šekový) platobný rozkaz. Právoplatnosť súdnych rozhodnutí. Vykonateľnosť súdnych rozhodnutí. Príklady.