Systémy podnikania: neľahké rozhodnutie - Markus, Lynne M.
Analýza výhod a nevýhod integrovaného softvéru. Charakteristika podnikateľských systémov (PS). Integrácia aplikácií. Balíkový softvér. PS sa dá do určitej miery konfigurovať. Problémy PS. Nedokonalé zladenie. Implementačné problémy. Funkčné nedostatky.