Development trends of the agricultural market with the main agricultural commodities in th Slovak Republic - Ižáková, Viera
Tendencie vývoja domáceho agrárneho trhu s hlavnými poľnohospodárskymi komoditami v SR. Vývoj trhu komodít v živočíšnej a rastlinnej výrobe. Konkurencieschopnosť na domácom trhu. Súvislosť vývoja domáceho agrárneho trhu s vývojom svetového agrárneho trhu a agrárnej politiky.