<The> Results of the monitoring if the rural regions socio-economic problems and their impact upon the economics of agricultural enterprises - Srnková, Ľubica
Časť výskumnej úlohy Výsledky monitorovania štrukturálnych zmien v poľnohospodárstve a sociálno-ekonomických problémov vidieka, ktorá sa zaoberá regionálnou analýzou z hľadiska zloženia obyvateľstva, situácie na trhu práce, podnikateľskej aktivity vo vybraných okresoch a porovnaním ekonomických výsledkov poľnohospodárskych podnikov v nich hospodáriacich s celkovou úrovňou rozvoja týchto vidieckych regiónov.