Vedecko-priemyselný park Záhorie z iného pohľadu - Sťahel, Richard
Rozhovor s členom predstavenstva Zväzu elektrotechnického priemyslu Ing. Ivanom Kočišom, PhD. o vedecko-priemyselnom parku na Záhorí, ktorý je jedným z navrhovateľov projektu. Hovoria o výbere pozemkov, o vplyve na životné prostredie, o výbere inej lokality, o zabezpečení projektu zamestnancami a uvádza príklad podobného projektu zo sveta.