Náhrada za stratu na zárobku po skončení práceneschopnosti - Jendrálová, Anna
Práva a povinnosti zamestnanca i zámestnávateľa pri náhrade za stratu na zárobku po skončení práceneschopnosti a pri zmene pomerov. Uvedené sú jednotlivé právne úpravy, ktoré upravujú priemerný zárobok rozhodný pre určenie náhrady na stratu na zárobku.