Črtajú sa možnosti ďalšieho rozvoja
Maďarská republika je tradičným a dôležitým obchodným partnerom. Spoločných firiem stále pribúda. Zahraničnoekonomické výsledky MR. Sľubný vývoj slovensko-maďarských hospodársko-obchodných vzťahov. Vývoj obojstranného obratu v posledných rokoch, resp. na základe výkonu za 1.- 7. 2001.