Nárok zamestnanca na odškodnenie bolesti - Jendrálová, Anna
Pracovný úraz alebo choroba z povolania, náhrada nákladov spojených s pohrebom a výživu pozostalých. Podmienky nároku na náhradu za odškodnenie bolesti. Prípady kedy nedochádza k odškodneniu. Náhrada nákladov spojených s liečením, náhrada vecnej škody a jednorazové odškodnenie pozostalých.