Logistická hra - Ptáček, Stanislav
Súťaženie vo vytvorenej logistickej hre sa odohráva medzi určitým počtom logistických reťazcov - výrobca - distribútor - predajca. Základným cieľom súťažiacich skupín je dosiahnutie minimálnych zásob a maximálneho hospodárskeho výsledku.