V labyrinte distribúcie a logistiky - Bokorová, Jana
Úloha distribúcie a logistiky. Vnímanie distribúcie v obchode sa mení. Rozdiely v distribúcii pre "malých a veľkých" obchodníkov. Čo je obchodná logistika? Logistika a jej funkcie.