Jednoducho " bez zásob" - Bokorová, Jana
Využívanie princípov CRP a ECR je určené na to, aby bola distribúcia a logistika kvalitná a racionálna. CRP - doplnenie tovaru na regáli tak rýchlo, ako ho spotrebiteľ berie. Čo je základom ECR - efficient consumer respons? Výmena informácií medzi výrobou a obchodom. Medzikonkurenčná komunikácia.