Farebný svet hygieny - Košťál, Daniel
Niekoľko faktorov, ktoré podmieňujú predaj papierenských výrobkov. Vývoj trhu papierenských výrobkov pre domácnosť. Merchandising súčasťou predaja. Spotrebiteľ len ťažko odolá nízkej cene a zaujímavému obalu. Dizajn a obalová technológia.