Verejné sociálne služby - vymedzenie, modely ich organizácie a financovania v krajinách EÚ - Repková, Kvetoslava
Definícia verejných sociálnych služieb. Stručný pohľad modelov financovania a organizácie verejných sociálnych služieb v krajinách Európskej únie. Kontinentálny model. Sociálno-demokratický alebo škandidávsky model. Britský a írsky model. Juhoeurópsky model.