Cestovný ruch zdravotne postihnutých osôb v Poľsku - Lobozewicz, Tadeusz
Účasť zdravotne postihnutých osôb na cestovnom ruchu v Poľsku. Názory a citácie odborníkov na účasť zdravotne postihnutých osôb na cestovnom ruchu. Predpoklady účasti zdravotne postihnutých osôb na cestovnom ruchu.