Múzeum ako fenomén cestovného ruchu - Podušelová, Gabriela
Pohľad na múzeum ako inštitúciu sa vo veľkej miere prejavuje pri posudzovaní možností jeho využívania v kultúrnom cestovnom ruchu. Poslanie múzeí. Múzejná komunikácia. Štruktúra múzeí a ich návštevnosť na Slovensku. Múzeá a cestovný ruch.