Do třetího tisíciletí třetí cestou - Pick, Miloš
Historický pohľad a východiskový stav českej ekonomiky. Príčiny zlyhania transformácie. Hlavné ekonomické charakteristiky reformujúcich sa vyspelých ekonomík. Produktivita práce v podnikateľskom sektore v EÚ a v USA. Vývoj ekonomickej výkonnosti vo svete.