Podpora malých a stredných podnikov cestovného ruchu z domácich a zahraničných zdrojov - Maráková, Vanda
Podpora malých a stredných podnikov cestovného ruchu z domácich zdrojov a zo zahraničných zdrojov. Návratnosť finančných prostriedkov do cestovného ruchu. Finančné zdroje z prostriedkov Európskej únie. Projekty cestovného ruchu. Programy podpory cestovného ruchu financované z iných zahraničných zdrojov.