Využitie remeselnej výroby vo vidieckom cestovnom ruchu - Krnáčová, Zuzana
Vidiecky cestovný ruch a remeselná výroba. Produkt vidieckeho cestovného ruchu a dopyt po ňom vo vybraných cieľových miestach. Možnosti intenzívnejšieho zastúpenia remeselnej výroby v produkte vidieckeho cestovného ruchu vo vybraných cieľových miestach.