Globalizácia a cestovný ruch v Chorvátsku - Ban, Ivo
Cestovný ruch a ko dôležitý prvok chorvátskej ekonomiky. Cestovný ruch v Chorvátsku v podmienkach celosvetových globalizačných trendov. Nevyhnutnosť zmeny v odvetví cestovného ruchu Chorvátska.