Telesná kultúra a cestovný ruch - Feczko, Janusz
Cestovný ruch a telesná kultúra sú nástroje dosahovania výchovných cieľov, formovania prosomatických postojov a spoločenských cieľov pri výchove detí a mládeže. Poukázanie na vzťah cestovného ruchu a telesnej kultúry v poľských podmienkach. Poľský cestovný ruch v rokoch 2000-2001. Pojem telesná kultúra a prístup k tomuto pojmu. Telesná výchova v Poľsku.