Integrovaný plán kvality cestovného ruchu - Kučerová, Jana
Integrovaný plán kvality španielskeho cestovného ruchu (PICTE) na roky 2000-2006 je v súlade s úsilím súkromného a verejného sektora. Analýza - podklad pre plánovanie kvality. Základné princípy kvality. Spolupráca ako základný nástroj PICTE. Programy kvality. Kvalita cieľových miest cestovného ruchu. Kvalita v podnikateľskom priestore. Inovácia a technologický rozvoj. Internacionalizácia španielskych podnikov cestovného ruchu.