Všeobecne o práve obchodných spoločností - Bahleda, Martin
Základné slobody vnútorného trhu. Prehľad legislatívy pre fungovanie obchodných spoločností vrámci Európskeho spoločenstva - Smernice č. 68/151/EHS, č. 77/91/EHS, č. 78/855/EHS a č. 78/660/EHS.