Měnová politika ČR před vstupem do EMU - Jonáš, Jiří
Otázky menovej politiky spojené s očakávaným vstupom ČR do Európskej menovej únie: tempo dezinflácie, kvantifikácia cenovej stability, miera inflácie a vyrovnávanie cenových hladín, zlúčiteľnosť nízkej inflácie, rastu produktivity práce a fixného kurzu.