Úloha cen aktiv v měnovém transmisním mechanizmu - Skolková, Michaela
Teoretické východiská cien aktív. Význam cien aktív pre menovú politiku. Úloha cien aktív v transmisnom mechanizme. Vývoj cien aktív v ČR. Konkrétne väzby cien aktív a menovej politiky v českej ekonomike. Výsledky štatistického a ekonometrického merania jednotlivých väzieb.