Medzinárodná organizácia verzus transnacionálna spoločnosť - Nováčková, Daniela
Medzinárodné organizácie - ich klasifikácia podľa rôznych kritérii. Vývoj a význam medzinárodných organizácií. Právo medzinárodných organizácií uzatvárať medzinárodné zmluvy. Subjekty zmluvných vzťahov.