Fámam o Tatra banke podľahli hlavne menší podnikatelia - Kováčová, Jana
Fámy o Tatra banke spôsobili, že výbery klientov v druhý októbrový týždeň pevýšili vklady o dve miliardy korún. Po odmietnutí obvinení Predstavenstvom Tatra banky podporeným i NBS a podaním trestného stíhania sa situácia upokojila. Výbery realizovali predovšetkým bývalí klienti skrachovaných bánk. Profesionálny útok na banku sa šíril najrýchlejšími komunikačnými prostriedkami. Kampaň bola rozširovaná zhora nadol.