Každý chvilku tahá pilku - Hindls, Richard
Trvalo nižšia úroveň českých reálnych miezd v porovnaní s vyspelým ekonomickým priemerom, česká inflácia a v neposlednom rade aj nie príliš ústretová politika bánk k úsporám občanov, to všetko sú faktory, ktoré trápia spotrebiteľov.