Analýza konsolidovaných účtovných výkazov (fundamentálny prístup) - Sedláček, Jaroslav
Pozornosť príspevku je venovaná kvalitatívnemu prístupu k finančnej analýze. Prístupy k analýze konsolidovaného celku. Kvalitatívna finančná analýza konsolidovaného celku. Konsolidačné pole. Účtovné zásady a metódy oceňovania. Metódy konsolidácie.