Nehmotný (investičný) majetok podľa Medzinárodných účtovných štandardov a slovenskej právnej úpravy - Baštincová, Anna
Obsahové vymedzenie nehmotného (investičného) majetku podľa IAS 38. Oceňovanie nehmotného (investičného) majetku. Dodatočné náklady vynaložené na nehmotný (investičný) majetok. Odpisovanie (amortizácia) nehmotného (investičného) majetku. Porovnanie so slovenskou právnou úpravou.