IAS 8 - Čistý zisk alebo strata za obdobie, základné chyby a zmeny v bilančnej politike - príklady - Jurenová, Helena
Príklady uvádzané v Medzinárodných účtovných štandardoch prezentujú použitie tohto štandardu tak, aby bol vysvetlený jeho význam pre zabezpečovanie porovnateľnosti a zrozumiteľnosti účtovných závierok rôznych spoločností, ako aj určitej spoločnosti v rôznych účtovných obdobiach. Príklady.