IAS 2 - Zásoby - Krasňanská, Jarmila
Zásoby patria k základnému okruhu problémov riešených v rámci Medzinárodných účtovných štandardov (IAS 2). Cieľ štandardu. Charakteristika, postup účtovania a oceňovanie zásob. Oceňovacie vzorce (techniky). Zverejňovanie údajov. Porovnanie so slovenskou právnou úpravou.